Marketing

Waarom een online marketing bureau inzetten?

Een nieuw bedrijf starten is altijd een uitdaging. Je hebt enorm veel te doen en weet haast niet waar je moet beginnen. Natuurlijk is het allerbelangrijkste van je nieuwe onderneming dat je klanten hebt die jouw product of dienst afnemen. Een autoverkoper zonder klanten om de auto’s aan te verkopen is eigenlijk gewoon een persoon met veel te veel auto’s. Maar hoe maak je tegenwoordig reclame en hoe zorg je dat jouw bedrijf met kop en schouders boven al die anderen uitsteekt? Marketing draait al lang niet meer om reclamespotjes op televisie en radio, advertentie pagina’s in een magazine of krant en je logo op een billboard in de stad of een voetbalstadion. Maar waar draait marketing dan wel om? Of eigenlijk zou een betere vraag zijn: Welke weg leggen mijn klanten af in hun zoektocht naar mij?

Zoekmachine optimalisatie

Die vraag is eigenlijk gemakkelijk te beantwoorden. Haast iedereen heeft namelijk tegenwoordig een smartphone in de broekzak. En wie dat niet heeft, zal toch op zijn minst toegang hebben tot een laptop of desktop computer. Steeds wanneer jouw potentiële klanten op zoek gaan naar iets dat ze nodig hebben, gaan ze het wereldwijde web op om te zoeken. Google, Yahoo!, Ecosia, Bing en nog talloze andere zoekmachines zijn er specifiek op gebrand om jouw klanten in contact te brengen met jouw bedrijf. Voor jou is het dus een makkie om de zoekende klant te geven waar naar gezocht wordt. Of dat nu auto’s, bezemstelen of sportschoenen zijn. Door middel van zoekmachine optimalisatie kan namelijk worden gezorgd dat iedereen die bepaalde woorden intikt in die zoekbalk, terecht komt bij jouw website. Maar het is niet eenvoudig om de bovenste snelkoppeling in de zoekresultaten te worden. Niet zonder hulp, in ieder geval. Met de deskundigheid van een online marketing bureau als DoubleSmart hoef je je geen zorgen meer te maken. Zoekmachine optimalisatie gebeurt namelijk achter de schermen, zodat jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent. 

DoubleSmart is jouw steuntje in de rug

Terwijl je je concentreert op de dienst of het product waarvoor je gevonden wilt worden, zorgt DoubleSmart dat jouw potentiële klanten slechts 1 klik verwijderd zijn van contact met jou. Met de juiste SEO (Search Engine Optimalization) is jouw fysiotherapie praktijk plotseling volop in trek. Want zoekmachine optimalisatie werkt veel directer en dus ook beter dan reclamespotjes op de radio. Je bereikt namelijk exact jouw doelgroep. Of liever gezegd: Jouw doelgroep bereikt jou. Dus geen zinloze communicatie meer met mensen die niet eens interesse hebben in jouw producten of diensten. Op deze efficiënte wijze is DoubleSmart jouw steuntje in de rug. Met de juiste aanpak in zoekmachine optimalisatie zie je jouw resultaten groeien en laat je jouw concurrentie in het spreekwoordelijke stof bijten. 

Succes is digitaal

Het antwoord op de vraag waarmee dit artikel begon is dus gemakkelijk te beantwoorden. Waarom een online marketing bureau inzetten? Omdat DoubleSmart de kennis, ervaring en deskundigheid in huis heeft om in korte tijd te zorgen voor een enorme boost van de klandizie die jouw onderneming nodig heeft. Maar ook omdat jij goed bent in wat je doet. En dat geldt voor iedereen. Met de hulp van een expert kom je veel verder in je doelen dan wanneer je eerst zelf de nodige vaardigheden moet leren onder de knie te krijgen. Bovendien houdt iedere minuut van acquisitie, marketing en op zoek zijn naar nieuwe manieren van klandizie genereren jou weg bij je core business. In zee gaan met DoubleSmart is dus niet alleen slim… Het is dubbel zo slim!