Opleiding

De naam Fabius

Fabius heeft verschillende betekenissen, maar als naam het meest bekend. Zo is Laurent Fabius heel wat jaren geleden begonnen aan zijn politieke carrière in Frankrijk. Hij was allereerst minister van Buitenlandse Zaken. Als voorzitter van de grondwettelijk raad is hij momenteel een (bekende) politieke persoon. Bij de Romeinen is Fabius een veelvoorkomende naam, die ‘boon’ betekent. Op zoektocht naar familienamen, is de naam ook te vinden binnen Nederlandse families. Dan spreken we over de achttiende eeuw. Nog veel langer geleden, van 253 tot 256 heeft er een Fabius bestaan die patriarch was. 

Fabius Opleidingen, een onderwijsplek

Tegenwoordig zullen mensen de naam Fabius kennen vanuit het onderwijs. Fabius Opleidingen is een grote organisatie in Nederland. Je kunt hier opleidingen volgen als je iets met administratie of boekhoudkunde wilt gaan doen. De kantoor- en boekhoudopleidingen worden al menig jaar gegeven door enthousiaste docenten. Deze vorm van onderwijs kenmerkt zich door de kleine klassen, waar nog altijd klassikaal wordt les gegeven. Het slagingspercentage ligt erg hoog en veel mensen vinden in korte tijd een baan. Of Fabius iets te maken heeft met bovenstaande benamingen, is onbekend.

Studeren bij Fabius Opleidingen

Wil jij (opnieuw) gaan studeren, ontdek dan de mogelijkheden bij Fabius Opleidingen. Op de website www.fabiusopleidingen.nl vindt je snel duidelijke informatie.  Onder het kopje Opleidingen krijg je een overzicht van alle mogelijke studies die bij Fabius worden gegeven. Voor elke richting kun je direct meer gegevens vinden, simpelweg door op de naam te klikken. Wanneer begint de studie en hoe lang ben je hier mee bezig? Waar moet je naar toe voor de lessen en hoe vaak? En niet geheel onbelangrijk, wat is de prijs?