Uncategorized

De partner voor ieder magazijn

Beschikt jouw onderneming over een grote loods of magazijn waar veel producten (tijdelijk of permanent) opgeslagen worden? En worden er regelmatig vrachtwagens in- en uitgeladen en moeten deze producten weer intern getransporteerd worden, bijvoorbeeld naar de productieband of een andere locatie? Dan wil je natuurlijk dat al deze processen zo goedkoop, efficiënt en correct uitgevoerd worden. Een partner die je hier uitstekend bij kan helpen is WEWO Techmotion. WEWO is de afgelopen jaren enorm goed bezig geweest op het gebied van magazijn automatisering. Zij houden continu de laatste technologische ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen hier zeer goed op in. Denk bijvoorbeeld aan elektrotransport, robots en voertuigen die zichzelf besturen. Voor een bedrijfseigenaar met een grote loods of magazijn is WEWO dé partner waar je naar op zoek bent.

Voorsprong op de concurrent

De laatste jaren zien we al dat grote bedrijven de omslag maken naar automatisering. Denk bijvoorbeeld aan Ahold, KLM, Bol.com en Amazon. Doordat zij enorm veel goederen moeten verplaatsen, zowel intern als bij het in- en uitladen van vrachtwagens, is de vraag naar optimalisatie erg groot. Iedereen is natuurlijk continu op zoek naar the next big thing om een streepje voor te krijgen op de concurrent. Magazijn automatisering zorgt namelijk voor een flinke verhoging van de efficiënte binnen een magazijn. En een hogere efficiënte resulteert in minder tijd kwijt zijn aan iedere taak. In de zakenwereld weten we allemaal; tijd is geld. Een partner als WEWO Techmotion is dus de ideale partij om te hebben in de toekomst. Een aanrader voor iedere bedrijfseigenaar die beschikt over een magazijn of loods.

Producten op maat gemaakt

Bij WEWO verkopen ze niet één kant en klare oplossing voor iedereen. Ze gaan met jou in gesprek om erachter te komen waar knelpunten zitten en waar geoptimaliseerd kan worden. Gezamenlijk komen jullie zo tot de juiste software en producten, om zo de efficiënte in het magazijn aanzienlijk te verhogen. Dit wil jij toch ook?