Uncategorized

G4S Training & Safety locatie Zaandam

Voor het volgen van een cursus op het gebied van veiligheid, BHV, EHBO of bijvoorbeeld brandweerwerkzaamheden kan je in Noord-Holland terecht bij de G4S Zaandam. Deze vestiging van G4S is uitermate geschikt voor het leren en oefenen van het bestrijden of uit de weg gaan van gevaarlijke situaties, zoals een brand in een bedrijfspand of wanneer iemand onwel is geworden.

De locatie van G4S Zaandam is gelegen op het Prins Bernardplein 112, 1508 XB in Zaandam. Door de makkelijke ligging van de locatie is G4S Zaandam eenvoudig te bereiken voor bedrijven uit Amsterdam en omstreken. Daarnaast is G4S Zaandam ook vanaf de andere kanten goed bereikbaar, waardoor je als bedrijf gevestigd in bijvoorbeeld in Purmerend en omgeving ook eenvoudig op de locatie aan kan komen.

G4S Zaandam als gevarieerd oefenterrein

Bij de Training & Safety locatie G4S Zaandam kan je terecht voor het volgen van een brede keuze aan veiligheidstrainingen. Zo is G4S Zaandam perfect geschikt voor medewerkers die een cursus moeten volgen op het gebied van BHV en/of EHBO. De locatie ontleent zich als geschikt voor het nabootsen van incidentele noodsituaties, waar je bijvoorbeeld kan leren hoe je het beste een bedrijfspand moet evacueren of hoe je iemand een hartmassage geeft. Daarnaast kan je bij G4S Zaandam terecht voor trainingen op het werkgebied van de brandweer, zodat je ervaren bent als er een keer echt brand uitbreekt. Ook zijn er veel gespecialiseerde cursussen die worden aangeboden door G4S Zaandam, zoals ploegleider BHV, hoofd BHV op strategisch en operationeel niveau en kan je bij G4S Zaandam leren omgaan met gevaarlijke stoffen en agressiereductie.

Er zijn specifieke dagen gekozen wanneer welke cursus gehouden wordt op de locatie van G4S Zaandam. Als je ziet dat de cursus die je je werknemers wilt laten volgen een datum heeft, dan kan je je eenvoudig via de website van G4S Zaandam inschrijven om mee te doen. Wees wel op tijd, want er zijn maar een specifiek aantal plaatsen per keer beschikbaar.