gasdrukveren_s
Auto

gasdrukveren op maat gemaakt

In de garage waar ik werk komen regelmatig klanten met aparte verzoeken. Al deze verzoeken proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te realiseren maar daar is ook vaak maatwerk voor nodig. Deze keer had ik een klant die nogal een ambitieus idee had, maar goed het was wel mogelijk zolang deze meneer bereid was genoeg te spenderen aan maatwerk. Deze meneer wilde natuurlijk wel weten wat het ongeveer ging kosten dus ik heb met hem afgesproken dat ik ga kijken hoe duur het gaat worden en dan kan deze meneer akkoord gaan of niet.

Op maatgasdrukveren_s

Ik weet vaak wel wat de belangrijkste onderdelen zijn om te bestellen. Op het lijstje stonden gasdrukveren, deze gasdrukveren waren essentieel voor het ontwerp van de auto. Zelf heb ik eerder bij Mparts een bestelling geplaatst en dat is mij en de klant toen heel goed bevallen. Ik heb nog even telefonisch contact gehad om een schatting te laten maken wat de gasdrukveren ongeveer gaan kosten om zo een goede inschatting te kunnen maken. De precieze gegevens had ik nog niet maar ik wist wel wat het ongeveer ging worden en aan de hand daarvan is er een offerte gemaakt. mparts-logo

Na alle informatie over de verschillende onderdelen verzameld te hebben nam ik contact op met de klant. Ik heb verteld hoe het allemaal in elkaar zat en welke onderdelen besteld zouden moeten worden. Aan de hand van alle gemaakte offertes heb ik een bedrag gemaakt en daar heeft de klant mee ingestemd. De rest ging soepel, want ik moest alleen de bestellingen doorzetten en daarna was het wachten totdat alles binnen zou zijn!