Zakelijke tips

Niet betalende klant? Schakel american factoring in!

Schakel american factoring in! Ook wel eens last gehad van niet betalende klanten? Dit kan erg vervelend zijn en hier zit je vast en zeker niet op te wachten! In de meeste gevallen wordt het uiteindelijk wel betaald, al kan dit nog enige tijd duren alvorens het volledig wordt betaald. In de tussentijd lopen de zaken wel gewoon door en ook hier worden kosten gemaakt. Aangezien hier niemand op zit te wachten heeft Finqle.nl hiervoor de oplossing gevonden! Zij maken het namelijk mogelijk om het factuur over te nemen zodat het bedrag alsnog wordt betaald.

Rekening betaald!

Het lijkt wat dat betreft lastig om een rekening betaald te krijgen door jouw debiteur. Al ben ik wel van mening dat zij maar al te goed weten hoe dat het werk verricht moet worden. Het belangrijkste blijft toch echt het feit dat jij gewoon het werk door kan laten gaan. Hierdoor zorgen zij er immers voor dat het bedrag wordt betaald en jij het geld zo spoedig mogelijk zult ontvangen.

Het is natuurlijk te begrijpen dat hier kosten aan verbonden zit. Zij zullen er immers voor zorgen dat de rekening wordt betaald, echter moeten zij hier de nodige werk voor verrichten. Wat de precieze kosten zijn kan ik op dit moment nog niet zeggen aangezien dit varieert. Hierover raad ik je echt aan om eens een kijkje te nemen bij american factoring!